1. Organizator
  • Concursul este realizat de catre compania SC Ares Capital Solutions SRL cu sediul in Ilfov, Voluntari, Str Erou Iancu Nicolae nr 53, apt 3, CUI : 37791109, numar de inregistrare la Registrul Comertului J23/2265/2019, cu drepturi depline asupra site-ului: GINISSIMA si a paginii de instagram GINISSIMA SHOES.
 1. Perioada de desfasurare
 • Concursul se desfasoara din data de 20 Octombrie pna in data de 23 Octombrie 2021 ( ora 24:00) , datele de incepere sau finalizare putand fi modificate din pricina unor eventuale imprejurari exceptionale, independente de vointa organizatorului.
 • Orice modificare a regulamentului va fi disponibila pe pagina oficiala de Facebook sau/si Instagram a Organizatorului: GINISSIMA SHOES
 1. Locul de desfasurare al concursului

3.1. Concursul se organizeaza si desfasoara pe teritoriul Romaniei, exclusiv prin intermediul paginii de Instagram al Adelei Popescu , https://www.instagram.com/adela_popescu/

 1. Dreptul de participare la concurs
  • In cadrul Concursului poate participa orice persoana fizica cu domiciliul sau resedinta pe teritoriul Romaniei, avand o varsta minima de 18 ani. Angajatii firmei SC Ares Capital Solutions SRL nu vor putea participa la concurs. 
 1. Premiul
  • Premiul Concursului sunt oferite de catre SC Ares Capital Solutions SRL si consta in:
 • Incaltaminte in valoare de 5000 lei
 • Ce poate sa fie aleasa pe masura si dimensiunile unei sigure persoane, toate perechile acelas numar.
 • Perechile pot sa fie diferite , in culorile, modelele si inaltimile de toc dorite de catre castigatoare/castigator.
 • Castigatorul va fi extras nu mai tarziu de data de 26 Octombrie prin intermediul website-ului APPSORTEOS  catre Organizator si va fi anuntat  pe pagina de Instagram @ginissimashoes si prin Later Edit pe contul de Instagram al Adelei Popescu cu tag catre castigator.
 • Castigatorul va fi contactat de organizator, printr-un mesaj in privat pe contul de Instagram al castigatorului de pe care a fost publicat comentariul castigator.
 • Castigatorul premiului va intra in posesia acestuia in cel mult 30 de zile lucratoare de la data comunicarii. Obligatia de calcul, virare si declarare a impozitului aferent fiecarui premiu, revine Organizatorului.
 • Participantul este unic responsabil asupra oricaror consecinte directe sau indirecte ce pot aparea ca urmare a postarii unor imagini neadecvate sau cu drepturi de autor.
 1. Taxe si Impozite aferente
  • Organizatorul nu este raspunzator de plata altor taxe sau a altor obligatii financiare legate de premiul oferit, acestea cazand in sarcina castigatoarei/castigatorului. 
 1. Conditii participare

Extragere la sorti pentru a intra in cursa pentru castigarea premiilor, participantii trebuie sa dea:
- FOLLOW pagina oficiala de Instagram @ginissimashoes
- Comentariu la postarea oficiala a concursului în care sa fie etichetati toti prietenii care vrei sa afle despre acest concurs. Puteti pune comentarii multiple, in fiecare zi, atata timp cat persoanele mentionate sunt valide si active.

 1. Regulamentul Concursului

8.1 Deciziile de acordare a premiului apartine in totalitate brandului SC Ares Capital Solutions SRL. In aceasta campanie nu au voie sa participe persoanele juridice, angajatii SC Ares Capital Solutions SRL si toti cei implicati in organizarea acestei campanii.
8.2. Varsta minima pentru participare este de 18 ani.
8.3. Participarea la aceasta campanie implica cunoasterea si acceptarea integrala expresa si neechivoca a prezentului regulament.
8.4. Vor fi eligibili pentru extragere doar participantii care indeplinesc toate conditiile de participare la concurs. Daca din cauza setarilor de confidentialitate / Privacy ale participantului sau din orice alte motive comentariul nu este vizibil pentru organizator sau pentru alti participanti, Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu include participantul aflat in aceasta situatie in concurs.
8.5. Organizatorii isi rezerva dreptul de a anula participarea concurentilor care editeaza comentariile postate, care folosesc un limbaj licentios sau a caror comentarii nu sunt vizibile pentru organizator, indiferent de motiv.
8.6. Premiile se acorda pe baza unui act de identitate si a unui proces verbal de predare-primire.
8.7. In cazul in care, in urma verificarilor desfasurate de catre organizator, rezulta ca in procesul de participare nu a fost respectat prezentul regulament, organizatorul isi rezerva dreptul de a retrage participantilor premiul obtinut ca rezultat unor astfel de activitati. Participarea la aceasta campanie promotionala implica acceptarea prevederilor prezentului Regulament.
8.8. Acest giveaway nu este afiliat sau administrat de Instagram sau Facebook.

 1. 9. Politica de securitate a prelucrarilor de date cu caracter personal

Scopul acestei proceduri este acela de a garanta securitatea informatiilor cu caracter personal operate de catre firma SC Ares Capital Solutions SRL prin intermediul Departamentului de Marketing & Customer Service. Totodata, procedura protejeaza dreptul la viata intima, familiala si privata a persoanelor ale caror date sunt prelucrate de Operator.

 1. Securitatea si confidentialitatea datelor
  Datele prelucrate de catre Operator sunt stocate intr-o baza de date computerizata proprie, la care au acces doar angajatii Operatorului. Operatorul isi ia angajamentul sa nu instraineze niciunei terte parti aceste informatii si sa nu le foloseasca in alte scopuri decat cele stipulate mai sus. Securitatea datelor este asigurata prin intermediul parolelor sistemului informatic si lipsa accesului extern la baza de date.