Despre noi

GINISSIMA este o marca de pantofi sustenabila ce creeaza la comanda fiecare pereche de pantofi in atelierul propriu, minimizand astfel stocul cat si risipa. Practic, reusim sa oferim o calitate exceptionala la preturi accesibile, pentru ca am fiecare comanda vine de la clienta direct la atelier si inapoi.

content
Eleganta si confort

Am pornit de la ideea ca luxul este in primul rand comod si ne-am concentrat continuu pe confortul calapoadelor si modelelor noastre. Folosim doar materiale si piei de calitate superioara din Italia si am reusit sa imbinam in atelierul nostru tehnicile traditionale cu utilaje si tehnologii noi. Reusim sa oferim o calitate exceptionala la preturi accesibile, pentru ca am fiecare comanda vine de la clienta direct la atelier si inapoi.

content
Personalizare

Ce ne face diferenti, este faptul ca noi facem ce altii nu pot si anume, pentru ca realizam fiecare comanda de la zero, putem sa o personalizam cu usurinta si rapid : putem adauga accesorii, putem sa o facem mai lata sau mai ingusta, sa ii alegem un toc mai mic sau mai inalt.